‘Persoonlijk leiderschap gaat over de regie nemen over je eigen leven’

‘Persoonlijk leiderschap gaat over de regie nemen over je eigen leven’

Persoonlijk leiderschap

Als coach help ik je om meer grip op het leven te krijgen waardoor je beter in staat bent je volledig potentieel te benutten. Veel mensen komen ergens in hun leven op het punt dat ze zich afvragen waar ze nu precies staan. Of ze nog gelukkig zijn, wat ze nu eigenlijk willen, of ze meer uit het leven en hun werk kunnen halen en wat hen daarin tegenhoudt.

 

Niet alleen oeroude overlevingsmechanismen van ons brein, maar ook aangeleerde denk- en gedragspatronen kunnen onze persoonlijke ontwikkeling en de interactie met anderen behoorlijk in de weg staan. Door hier meer inzicht in te krijgen en je meer bewust te worden van je eigen kwaliteiten en valkuilen, kunnen blokkades worden doorbroken. Er ontstaat dan meer ruimte voor andere, betere, keuzes. Keuzes waardoor je meer geluk, innerlijke rust en persoonlijk en zakelijk succes kunt gaan ervaren.

 

Samen gaan we op zoek naar alternatieven die beter aansluiten bij jezelf en je idealen. Door hiermee aan de slag te gaan worden er nieuwe verbindingen in je brein gemaakt waardoor efficiëntere patronen en daadwerkelijke veranderingen ontstaan. Door de regie te nemen kun je op een positieve manier sturing aan het leven geven in de richting waarop jij het wil.

 

Doelgericht en succesvol!

Voor Ondernemingen

Aandacht voor het persoonlijk en sociale welzijn van werknemers leidt tot betere resultaten voor zowel werknemers als organisaties. Als coach help ik ondernemingen met het blijvend versterken en wendbaar maken van hun human capital. Ik kijk daarbij niet alleen naar de werkomgeving, maar ook naar de privé omstandigheden. Deze twee zijn immers onlosmakelijk met elkaar verbonden.

 

Uiteindelijk ligt het succes van een onderneming in het welzijn van de werknemers!

Gelukkige werknemers zijn niet alleen gezonder, loyaler en meer betrokken, ze genereren ook:

33% Meer winst (Gallup)

37% Meer verkoop (Shawn Archor)

43% Meer productiviteit (Hay Group)

51% Meer omzet (Gallup)

66% Minder ziekteverzuim (Forbes) (Gallup)

300% Meer innovatie (Shawn Archor)

33% Meer winst (Gallup)

37% Meer verkoop (Shawn Archor)

43% Meer productiviteit (Hay Group)

51% Meer omzet (Gallup)

66% Minder ziekteverzuim (Gallup)

300% Meer innovatie (Shawn Archor)