Wat vinden anderen?

M.R (56), Willemstad

‘Met de oefeningen en het ‘huiswerk’ ga je op een andere manier denken en begrijp je waarom je pijn hebt en hoe te handelen om dit niet meer te voelen.’

In de loop van een paar jaar ben ik van een actieve enthousiaste ziekenverzorgster, veranderd in een piekerende onrustig en slecht slapende sclerodermie patiënt. Ontkennen en m’n kop in het zand en doorgaan. Dat is een tijd goed gegaan. Totdat ik mijn pijn niet langer kon negeren.

Ik hoorde van Brainvalue, en dat het mogelijk is om minder tot geen pijn te ervaren zonder medicatie.
Niet precies wetend wat ik kon verwachten ben ik gestart bij Brainvalue aan een pijn coach traject. Na de kennismaking met Natasja en de uitleg was al snel duidelijk dat ik aan de slag moest. Er worden veel handvatten aangereikt, je pakt daaruit wat bij je past.

Met de oefeningen en het ‘huiswerk’ ga je op een andere manier denken en begrijp je waarom je pijn hebt en hoe te handelen om dit niet meer te voelen.

Niks zweverigs, juist niet, alles wetenschappelijk onderbouwd.
Het heeft mij enorm geholpen en gestimuleerd om mijn energie anders te verdelen en met meer plezier aan de dag te beginnen, omdat ik nu weet hoe ik de pijn onder controle kan houden
read more

Rosalie, Breda (37)

‘.. Natasja heeft me doen inzien dat pijn onlosmakelijk verbonden is met hoe ik me voel’.

Natasja heeft me doen inzien dat pijn onlosmakelijk verbonden is met hoe ik me verder voel. Ook haar uitleg over pijn was heel verhelderend. Ik had gewild dat ik deze kennis al jaren geleden had gehad.

Dankzij de nieuwe inzichten die ik heb gekregen en de praktische tools waar ik mee aan de slag kon sta ik nu weer op de tennisbaan!
read more

Babette, Rotterdam (43)

‘.. ze durfde me een spiegel voor te houden, die confronterend was, maar me wel verder heeft geholpen’

De gesprekken die ik met Natasja heb gehad waren heel plezierig en nuttig. Ze luistert heel goed voordat ze met hele treffende feedback komt. Vaak helder ondersteund met theoretische uitleg. Ze durfde me een spiegel voor te houden, wat confronterend was, maar wat me wel verder heeft geholpen.

Een perfecte mix van betrokkenheid en beschouwing.

read more

Maud, Breda (55)

‘.. Zij weet de juiste vragen te stellen door goed te luisteren waarbij je er daarna samen aan werkt om jouw waarheid naar boven te krijgen’.

Natasja heb ik leren kennen als een respectvolle, analytische coach.
Zij weet de juiste vragen te stellen door goed te luisteren waarbij je er daarna samen aan werkt om jouw waarheid boven tafel te krijgen.

Natasja werkt op een heldere manier en met een vleugje humor naar mogelijkheden en oplossingen.
read more