‘Met de oefeningen en het ‘huiswerk’ ga je op een andere manier denken en begrijp je waarom je pijn hebt en hoe te handelen om dit niet meer te voelen.’

In de loop van een paar jaar ben ik van een actieve enthousiaste ziekenverzorgster, veranderd in een piekerende onrustig en slecht slapende sclerodermie patiënt. Ontkennen en m’n kop in het zand en doorgaan. Dat is een tijd goed gegaan. Totdat ik mijn pijn niet langer kon negeren.

Ik hoorde van Brainvalue, en dat het mogelijk is om minder tot geen pijn te ervaren zonder medicatie.
Niet precies wetend wat ik kon verwachten ben ik gestart bij Brainvalue aan een pijn coach traject. Na de kennismaking met Natasja en de uitleg was al snel duidelijk dat ik aan de slag moest. Er worden veel handvatten aangereikt, je pakt daaruit wat bij je past.

Met de oefeningen en het ‘huiswerk’ ga je op een andere manier denken en begrijp je waarom je pijn hebt en hoe te handelen om dit niet meer te voelen.

Niks zweverigs, juist niet, alles wetenschappelijk onderbouwd.
Het heeft mij enorm geholpen en gestimuleerd om mijn energie anders te verdelen en met meer plezier aan de dag te beginnen, omdat ik nu weet hoe ik de pijn onder controle kan houden